FAQ

Wat houdt het ‘Helemaal Gelukkig’ jaarprogramma in?
Wij bieden een doorlopend trainingsprogramma aan, waarin we je praktische en concrete sleutels aanreiken om elk aspect van je leven helemaal glad te trekken.

Van fitheid tot liefde, van tijdmanagement tot emotie, van carrière tot opvoeding.

Elke zondag is er een trainingssessie van 10-20 minuten, waarin je aandachtsgebied van die week wordt uitgelegd en je gemotiveerd wordt om daarmee aan de slag te gaan.

Door de week bieden we inspiratievideo’s, blogs, quotes, surveys, interviews, testimonials en ga zo maar door aan, om je te blijven prikkelen en toe te rusten.


Waarom zou dit programma mij helpen om helemaal gelukkig te worden?

Meer dan 90 procent van de mensen wordt geleefd op een of meerdere gebieden. Grip krijgen op alle aspecten van je leven is een enorme uitdaging. Er zijn een aantal redenen waarom wij uit ervaring weten dat het volgen van dit programma net het verschil kan maken:

De mens ontwikkelt patronen op ieder gebied (van eten tot emoties, van omgaan met geld tot omgaan met tijd, etc.). Alleen door hier bewust naar te kijken kun je die patronen doorbreken, indien ze je niet het gewenste resultaat brengen.

Alle succesvolle mensen hebben vaste bronnen van inspiratie. Je hebt het nodig om aangemoedigd te worden, om niet in oude patronen terug te vallen, maar keuzes te maken die je echt gelukkig maken.

Doordat je met andere deelnemers ervaringen kunt delen (via de website, Facebook of live tijdens de trainingssessies op zondag), merk je dat je meegenomen wordt in de flow die ontstaat wanneer je dingen met elkaar onderneemt. Ook als je zelf niet actief deelneemt aan de uitwisseling, zul je je herkennen in de ervaringen van andere deelnemers.

Wat is er helemaal anders aan dit programma, ten opzichte van alles wat er al op de markt is?
Naast het feit dat dit programma helemaal vrij is van enige commerciële belangen en je helemaal kosteloos wordt aangeboden, onderscheidt het zich ook door de unieke benadering.

We hebben namelijk ontdekt dat wanneer we ons richten op het veranderen van mensen, dit korte termijn effect heeft, maar geen blijvende resultaten oplevert. We willen je dus ook niet veranderen, zijn er niet op gericht om te ontdekken wat er niet goed is in je leven, maar we gaan je juist helpen ontdekken wat er wèl uniek, briljant en goed is in je leven.

Vaak zit het verborgen onder afweermechanismen en afgeschermd door muren, die je door de butsen, teleurstellingen en afwijzingen door de jaren heen hebt opgebouwd. In het programma gaan we juist die krachtige kern in jou weer activeren.

Hoe kan het helemaal gratis en vrijblijvend zijn?
Het ‘Helemaal Gelukkig’ programma wordt je aangeboden door sponsors die gelukkig worden wanneer ze bij kunnen dragen aan het geluk van anderen. Als jij ook wilt sponsoren mag dat, maar alleen als je het doet uit intense dankbaarheid voor wat het programma voor je betekent. Het programma wordt aangeboden door een ANBI organisatie, Life Connexion, giften hieraan zijn fiscaal aftrekbaar.

Kan ik elk moment instappen in het programma?
Ja, je kunt ieder moment beginnen. Omdat we per maand een nieuw gebied behandelen, adviseren we om bij het begin van een maand in te stappen. De sessies van januari en februari leggen de basis, dus we raden aan om daar eerst doorheen te gaan, voordat je instapt. Maar wij hebben het programma zo opgebouwd dat elke sessie je verder brengt in het bereiken van je doelstellingen.

Waarom zou ik me aanmelden als ik het ook los kan volgen?
Wij hebben de trainingen expres open gesteld, zodat iedereen er kennis mee kan maken. Aanmelden om officieel het programma te volgen doe je door je met je beste emailadres in te schrijven. Dit heeft de volgende voordelen:

– Je weet altijd als eerste wanneer er nieuwe video’s, blogs, interviews of testimonials beschikbaar zijn.

– We zullen je regelmatig persoonlijke berichten sturen, met extra toerusting, die niet openbaar zullen staan. Je kunt hierbij denken aan videoboodschappen, felicitaties op je verjaardag of een speciaal trainingsaanbod of een e-book over een relevant onderwerp.

Het belangrijkste is wellicht wel de mentale kracht die er zit in de keuze om officieel deel te nemen. Je commitment is niet naar ons toe, want wij laten je helemaal vrij, maar je neemt nu wel zelf je deelname serieus. Je inschrijven is dus bovenal een concrete stap om te kiezen om helemaal gelukkig te gaan worden.

Welke onderwerpen zijn er precies?
We nemen je mee in 10 modules, rondom tien gebieden van je leven. De modules sluiten op elkaar aan. In juli en augustus is er een pauze en kun je volop zomer gaan vieren (mensen die later zijn ingestapt, kunnen eventueel nog een of twee maanden inhalen)!

Dit zijn de 10 maandthema’s, die je gaan toerusten om een ongekend 2019 te realiseren:

  • Gelukkig met jezelf (januari)
  • Grenzeloos gelukkig (februari)
  • Gelukkig en gezond  (maart)
  • Blij en gelukkig (april)
  • Gelukkige kinderen (mei)
  • Gelukkig samen (juni)
  • Vrij en gelukkig (september)
  • Rijk en gelukkig (oktober)
  • Gelukkig en succesvol (november)
  • Gelukkig en tevreden (december)