Juni 2019 - gelukkig samen

Het verschil tussen man en vrouw

A​f​gelopen training is extra duidelijk geworden hoe groot de verschillen tussen mannen en vrouwen zijn. Dat is soms grappig, soms irritant, maar kan in close relaties soms oplopen tot grote problemen.
Sterker nog… de belangrijkste reden dat liefdesrelaties het niet redden is omdat de man en de vrouw niet begrijpen waarom de ander zo anders denkt, reageert en handelt, met alle gevolgen van dien.
Heb je de training gemist, bekijk deze dan hieronder voordat je met de opdracht aan de slag gaat.

Wat een verschillen!! Wat moet ik daar nou mee??
1- Ga kijken welke stap jij kan zetten om van het (h)erkennen van de verschillen te gaan naar het accepteren daarvan en van het accepteren van de verschillen naar het vieren van de verschillen.
2- Ga aan de slag met het belangrijkste verschil in een liefdesrelatie: de man heeft respect nodig en de vrouw wil zich echt geliefd voelen. Bespreek d​i​t waar mogelijk met je partner. Herkennen jullie die behoefte? Kunnen jullie elkaar daarin nog meer bieden? Probeer zo open en zo concreet mogelijk te zijn! Stel de behoefte van de ander voorop. Zorg dat de liefdestank van de ander gevuld wordt en je zult er zelf van gaan profiteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *